24
oktober
2014
|
10:00
Europe/Amsterdam

KINDEREN VOOR KINDEREN LIVE CONCERT 8 NOVEMBER OP TV: FEEST!

Op zaterdag 8 november aanstaande is het zover: de jaarlijkse uitzending van Kinderen voor Kinderen Live in Concert. Een groot Feest!: dat wordt meezingen en –swingen voor de tv om 19.00 uur bij Zapp op NPO3.

Tijdens de show worden alle 12 liedjes van de nieuwe cd Feest! gezongen. De presentatie is dit jaar in handen van Dieuwertje Blok en Lex Uiting. Voor kinderen én ouders elk jaar een bijzonder televisiemoment! Nog een traditie: de uitzending wordt herhaald op zaterdag 15 november om 10.55 uur: voor de intocht van de Sint.

Diederik Samsom en Niels Geusebroek
Bij het concert in Carré werd door Diederik Samsom een ‘wereldplan’ in ontvangst genomen, naar het gelijknamige lied op de cd waarin de kinderen van het koor hun plan voor de wereld presenteren. Niels Geusebroek schreef het lied Ik heb er straks een zusje bij, dat hij in Carré samen met koorlid Sam ten gehore bracht. Met Feest! en Doe de kanga, het lied van de Koningsspelen 2014, zong de hele zaal mee, evenals met de sing-a-long met bekende Kinderen voor Kinderen-hits.

Kinderen voor Kinderen Live in Carré
De tv-opname van Kinderen voor Kinderen Live in Concert was op 11 en 12 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam met vier uitverkochte concerten. Behalve de televisie-uitzendingen zal op vrijdag 21 november een dvd van de show worden uitgebracht.
Als ‘opwarmertje’ wordt op 8 november om 17.00 uur het ‘TV-monument van Kinderen voor Kinderen’ uitgezonden om 16.50 uur op NPO1.

Kinderen voor Kinderen Live in Concert:
zaterdag 8 november - 19.00 uur bij ZAPP op NPO 3.

U kunt hier beeld downloaden van Kinderen voor Kinderen Live in Concert, de uitreiking van het wereldplan aan Diederik Samsom en het optreden met Niels Geusebroek.