Hilversum,
14
november
2023
|
10:00
Europe/Amsterdam

'KINDEREN VOOR KINDEREN: IN ACTIE' VANAF 25 NOVEMBER OP NPO ZAPP

In ‘Kinderen voor Kinderen: In Actie’ reizen de kinderen van het koor samen met presentator Raïsha Zeegelaar het hele land door. Iedere week komen ze in actie voor kinderen die hulp nodig hebben. Het koor wordt voor van alles ingeschakeld: om kinderen van hun onweer-, achtbaan- of hondenangst af te helpen, iemand in het zonnetje te zetten of te leren hoe je tegen je verliest kunt. Lukt het Raïsha en de koorkinderen om ze te helpen? ‘Kinderen voor Kinderen: In Actie’ is vanaf zaterdag 25 november acht weken lang te zien om 9.00 uur bij BNNVARA op NPO ZAPP, en om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van Kinderen voor Kinderen. 

Karel-Lucas is mega fan van pretparken. Hij wil ontzettend graag in achtbanen, maar op het állerlaatste moment durft hij het nooit. De koorkinderen komen in actie om hem van zijn angst af te helpen. Zal het hem lukken om te genieten van een spannend ritje?  

En voor het gezin van Bibi regelt Kinderen voor Kinderen een fantastische dag. De vader van Bibi heeft ALS, een dodelijke spierziekte. Het gezin van Bibi heeft het hier soms moeilijk mee, en daarom wil Bibi graag een onvergetelijke herinnering met ze maken. 

Ook de oma van tweeling Faith en Joy wordt in het zonnetje gezet. Hun moeder heeft het financieel niet breed en met de feestdagen is dat extra lastig. Bij hun oma kunnen Faith en Joy altijd terecht! 

 

Aflevering 1 - Logeren 

Floor (9) uit het dorpje Erica (Drenthe) wil heel graag vaker logeren, maar ze vindt het te eng. Wanneer ze het probeert, krijgt ze telkens stress en buikpijn. Kinderen voor Kinderen komt in actie om Floor te redden van deze nachtmerrie!