11
december
2013
|
13:00
Europe/Amsterdam

KIM-LIAN EN DENNIS WEENING IN RANKING THE STARS: THE HANGOVER

NIEUWJAARSSPECIAL ZORGT VOOR EXTRA VUURWERK NA DE JAARWISSELING

Terwijl iedereen nog bijkomt van een spetterende jaarswisseling, knalt het 1 januari flink bij Ranking the Stars: The Hangover. Paul de Leeuw presenteert een speciale nieuwjaarseditie, waarin tien sterren in de studio vooruitblikken op 2014. De tien gasten zijn BN'ers voor wie 2013 een bijzonder jaar is geweest. Achter de desks schitteren Patty Brard, Jeffrey Wammes, Yes-R, Anny Schilder, Sylvia Geersen, Jamai en Richard Groenendijk, maar ook Kim-Lian van der Meij, Sylvana Simons en Dennis Weening. Ranking the Stars: The Hangover is woensdag 1 januari om 20.25 uur te zien bij BNN op 3.

Paul de Leeuw: ‘Terwijl half Nederland op 1 januari met een kater op de bank zit, spoelen wij 'm weg in de studio van Ranking the Stars: de beste plek om het nieuwe jaar in te luiden!’

De BN’ers krijgen in deze speciale editie vragen voor hun kiezen over zichzelf en over de andere deelnemende sterren in 2014. De sterren moeten zoals altijd in Ranking the Stars een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze iedereen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Degene die de mening van het panel het best weet in te schatten wint het spel. Ondertussen leren we de BN’ers goed kennen, want elke plaats op de lijst moet gemotiveerd worden. Verrassende uitspraken over en weer dus, want waarom zet je de een op plaats tien en de ander bovenaan het lijstje?

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
BNN Communicatie
Claudia Siebe, 035-6555321, claudia.siebe@bnn.nl