14
januari
2014
|
16:42
Europe/Amsterdam

KELLY EN PREM WILLEN REVANCHE IN DE NATIONALE IQ TEST 2014

BNN HELPT JE IQ UIT DE CRISIS

Goed nieuws: heel Nederland kan slimmer worden! Vaak oefenen met cijferreeksen, kubussen en woordbetekenissen kan leiden tot een hoger IQ. TV-persoonlijkheid Kelly van der Veer, presentator Willibrord Frequin, visagist Thijs Willekes en columnist/ advocaat Prem Radhakishun willen maar wat graag testen of hun IQ door de jaren heen hoger is geworden. Scoren ze beter dan wat er bij eerdere edities uit is gekomen? Vier andere BN’ers vertegenwoordigen een groep met een ‘dom imago’ en willen laten zien dat dit vooroordeel niet klopt. Deze namen worden later bekend gemaakt. Ook de vakken met vuilnismannen, beveiligers, blondjes, nagelstylisten en studenten krijgen de kans zich te revancheren. Wie gaat verrassen? De Nationale IQ Test 2014 wordt gepresenteerd door Patrick Lodiers en Valerio Zeno en is 29 januari om 20.30 uur te zien bij BNN op Nederland 1.

Patrick: ‘Na afloop van een IQ Test staan er in de bar altijd een paar mensen te glunderen, terwijl andere BN'ers zwaar staan te balen omdat ze niet zo'n Einstein zijn als ze hadden gedacht. Het zou toch onwaarschijnlijk zijn als ik met die laatste groep nu het glas kan heffen op hun briljante bovenkamer!’

Natuurlijk kan ook iedereen thuis checken hoe slim hij of zij is. Via live.bnn.nl speel je De Nationale IQ Test live mee (live vanaf 29 januari)! Je eindscore kan dan meteen boven je bed of je slingert ‘m de wereld in via Facebook en Twitter. Doe je het liever lekker oldskool met pen en papier dan kan dat natuurlijk ook. Wil je alvast even oefenen? Op iqtest.bnn.nl doe je de test wanneer het jou uitkomt!

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie?
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, marloes.van.grotel@bnn.nl