19
december
2013
|
14:45
Europe/Amsterdam

KEES TOL, PIETER DERKS EN MICHAEL BOOGERD IN DE NATIONALE 2013 TEST

BEKEND EN ONBEKEND NEDERLAND TEST ZIJN KENNIS OVER HET AFGELOPEN JAAR

Zat je aan de buis gekluisterd tijdens de inhuldiging van onze koning? Weet je alles over het paardenvleesschandaal en heeft de vijfhoeksverhouding tussen Rafael, Sylvie, Sabia, de KLM-piloot en de zwoele Fransoos geen geheimen voor je? Dan moet je op 30 december meedoen aan De Nationale 2013 Test! Ruben Nicolai en Geraldine Kemper ontvangen acht BN’ers voor wie 2013 een bijzonder jaar was. Deze kandidaten gaan met elkaar de strijd aan: voormalig wielrenner Michael Boogerd, cabaretier Pieter Derks, acteur Louis Talpe, presentator en acteur Kees Tol, stylist Fred van Leer, danseres en presentatrice Anna-Alicia Sklias, schrijver Abdelkader Benali en presentatrice Merel Westrik. Het publiek in de studio speelt mee en ook de kijkers worden uitgedaagd om met pen en papier, of via het tweede scherm (live.bnn.nl) mee te doen. De Nationale 2013 Test is maandag 30 december om 20.25 uur te zien bij BNN op Nederland 3.

Ruben Nicolai kijkt uit naar de 30ste december: 'Al bijna een vaste afsluiter van het jaar; de 2013 test. Ik heb er zeer veel zin in. Met déze vragen en déze gasten kunnen we op passende wijze dit roerige jaar afsluiten.'

Naast de acht BN’ers speelt ook dit jaar het publiek in de studio weer mee. In het publiek zitten onder andere jongeren die het niet eens zijn met de nieuwe alcoholwet, dappere tegenstanders van het koningshuis en iemand die de nacht doorbracht met Miley Cyrus.

Alle info over het programma en het meespelen vind je op 2013test.bnn.nl.


Voor meer informatie en beeldmateriaal:
BNN Communicatie
Claudia Siebe, 035-6555321, claudia.siebe@bnn.nl