04
februari
2014
|
14:42
Europe/Amsterdam

KATJA PAKT D'R RUGZAK VOOR 3 OP REIS

GASTPRESENTATRICE BEZOEKT NICARAGUA EN COSTA RICA

Katja Römer Schuurman pakt haar backpack en reist voor het BNN-programma 3 Op Reis af naar Midden-Amerika! In drie afleveringen neemt Katja alle reislustige kijkers mee naar de mooiste plekjes van het relatief onbekende Nicaragua en de verborgen pareltjes van het toeristische Costa Rica. De eerste aflevering van de reis van Katja is zondag 9 februari om 19.55 uur te zien in 3 Op Reis bij BNN op 3.

Katja: ‘In Costa Rica kwam ik voor het eerst toen ik begin twintig was. Ik reisde in m’n eentje en voelde me on top of the world; de wereld lag aan mijn voeten en mijn leven ging beginnen. Dat gevoel heb ik eigenlijk nog altijd als ik er terug kom. Nicaragua was nieuw voor mij en dat was liefde op het eerste gezicht; de natuur, de mensen, geen gedoe. La Pura Vida!’

Katja begint haar reis aan de kust van Nicaragua bij een bekend surfparadijs en reist door naar het vulkanische eiland Ometepe, waar ze op een motor springt om het eiland te verkennen. In de tweede aflevering neemt de nachtboot over het Meer van Nicaragua, om na een tocht door het regenwoud verder te reizen richting het veel bekendere buurland Costa Rica, het ‘groene paradijs’. Katja eindigt haar reis in de Eco Lodge, die de naam van het land helemaal waar maakt!

Wil je alvast een voorproefje Katja’s reis? Ga snel naar blog.3opreis.nl. Hier vind je ook de beste reistips, foto’s en backstagefimpjes.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?

Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNNVARA Communicatie
Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnnvara.nl