04
juni
2013
|
15:08
Europe/Amsterdam

JOUW PROGRAMMA-IDEE BIJ BNN OP DE BUIS

VALERIO ZENO EN ROEK LIPS IN JURY KIJKERSPITCH

Altijd al een buitengewoon briljant idee voor een tv-programma in je achterhoofd, maar nooit iets mee gedaan? BNN geeft je nú de kans om het daadwerkelijk op de buis te krijgen! Tijdens de week van TV Lab op Nederland 3 experimenteert BNN er lustig op los met frisse nieuwe tv-programma’s. Bij de kijkerspitch kan iedereen tot en met 18 juni zijn idee insturen via tvlab.bnn.nl. Ervaring met programma’s maken is niet nodig, de kijker is aan zet! Het winnende programma is te zien tijdens TV Lab in de week van 12 tot en met 16 augustus.

De jury van de kijkerspitch bestaat onder andere uit Valerio Zeno (BNN-presentator) en Roek Lips (netcoördinator van Nederland 3). Valerio: ‘Ik hoop natuurlijk verrast te worden met een creatief en origineel programma-idee wat jaren mee zou kunnen.’ Vorig jaar won student Ruud ten Wolde met zijn idee Studenten Zonder Geld. Ruud: ‘De kijkerspitch heeft veel voor mij betekend, mede hierdoor doe ik nu een programma-ontwikkeling stage bij een productiehuis.’

In de week van 12 augustus tot en met 16 augustus staat Nederland 3 in het teken van experimentele en vernieuwende programma’s. Vorig jaar stuurden ruim 400 deelnemers hun voorstel in voor de kijkerspitch van BNN.

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Leonie Fransen, 035-6555320, leonie.fransen@bnn.nl