16
september
2013
|
15:35
Europe/Amsterdam

JOSKA BOUTER EN COCK BLOKKER IN RACE VOOR SCHAAMNAAM 2013

STEMMEN SCHAAMNAAM 2013 COEN EN SANDER SHOW START NU

Till Bal, Cock Blokker en Joska Bouter zijn enkele van de originele Schaamnaam-kanshebbers voor dit jaar. In alweer de zesde editie van de competitie om de grappigste naam van een nog levende Nederlander, gaan BNN-djs Coen en Sander op zoek naar een waardige opvolger voor Hendy Keppy. Met Fokje Modder en Louwe Pruim als de winnaars van voorgaande edities is de uitdaging weer groot. Lukt het ze om een nóg bizardere naam te vinden voor 2013? Op coenensandershow.nl kunnen luisteraars vanaf vandaag hun stem uitbrengen op hun favoriete schaamnaam. De stembussen sluiten op vrijdag 20 september. De uitslag van de Schaamnaam 2013 is maandag 23 september te horen in De Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

Naast Till Bal, Cock Blokker en Joska Bouter, staan er nog 20 andere namen op de shortlist, die terug te vinden is op de site. “Een van de leukste onderdelen van de Coen en Sander Show”, vindt Coen Swijnenberg. “En misschien wel de sterkste editie ooit”, vult Sander Lantinga aan. “We zijn weer bedolven onder de meest grappige en opvallende namen. Het houdt niet op, niet vanzelf…”.

De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Meer informatie over De Coen en Sander Show is te vinden op coenensandershow.bnn.nl, of volg ze op Facebook (http://www.facebook.com/coenensander) of Twitter (http://twitter.com/coenensander).


Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie?
Claudia Siebe, tel: 035-6555321,
claudia.siebe@bnn.nl