02
april
2015
|
12:09
Europe/Amsterdam

JOSJE (K3) WIL EEN EIGEN BAND

IN VALERIO INTERNATIONAL ONTHULT JOSJE HOE HAAR LEVEN ZONDER K3 ERUIT ZOU ZIEN

In de tweede aflevering van het nieuwe BNN-programma Valerio International bezoekt Valerio Zeno Josje Huisman in Antwerpen. Valerio praat met de blonde zangeres over haar hopes and dreams, maar zowel hij als zij weten hier nog niet dat K3 een paar maanden later zal stoppen. Josje vertelt dan ook vrijuit over haar toekomstplannen. Josje verhuisde vijf jaar geleden van Amsterdam voor Antwerpen. Helemaal alleen stortte ze zich in de enorme succesformule K3, en dat was niet altijd even makkelijk. De tweede aflevering van Valerio International is maandag 6 april om 21.25 uur bij BNN te zien op NPO 3.

Josje is niet bang dat het K3 leven aan haar zal blijven kleven: “Het is een begin geweest van mijn carrière waar ik heel trots op ben, heel blij mee ben en het heeft mij andere kansen geboden”. Valerio vraagt Josje hoe haar leven er over vijf jaar uit ziet: “Ik weet niet voor hoe lang K3 nog doorgaat, maar stel je voor dat deze er niet meer zou zijn, hoop ik dat ik in een band zing en mijn hoedenlijn on-the-run heb en dan ben ik al in de dertig en heb ik misschien al kinderen”.

Naast het bezoek aan Antwerpen gaat Valerio in aflevering twee ook naar Kaapstad. Daar ontmoet hij extreme kitesurfer Ruben Lenten (1988). In Zuid- Afrika laat de atleet hem tijdens het grootste kitesurf event ter wereld zien waarom juist hij bekend staat als Master of Extreme. In Valerio International bezoekt Valerio bekende en onbekende jonge Nederlanders die wonen en werken in het buitenland. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal erg succesvol in hun werk. Check de site.

Voor meer informatie: Communicatie BNN-VARA

Monique Rütter, 035-6555321, monique.rutter@bnnvara.nl