Hilversum,
01
augustus
2018
|
10:50
Europe/Amsterdam

JODY BERNAL EN FIESTA MACUMBA TREDEN OP TIJDENS SANDERS SKATE PARADE

NPO 3FM-DJ SANDER HOOGENDOORN ORGANISEERT SKATE-EVENEMENT IN HILVERSUM OP WOENSDAG 8 AUGUSTUS

Het gladste asfalt van Hilversum, een avondzonnetje op je kop en een line-up om u tegen te zeggen. NPO 3FM-DJ Sander Hoogendoorn heeft zojuist tijdens zijn avondshow bekendgemaakt dat Jody Bernal en Fiesta Macumba de muziek verzorgen tijdens Sanders Skate Parade! Op woensdagavond 8 augustus organiseert Sander een Skate Parade door Hilversum. De politie begeleidt de stoet, dus voor één avond is het toegestaan om op je rollerskates of inline skates over de Hilversumse wegen te paraderen. Het is een tocht van zo'n 20 kilometer en onder het genot van DJ-sets van Jody BernalFiesta Macumba én Sander Hoogendoorn zelf is dat natuurlijk een eitje!

Het mooiste is: iedereen mag meedoen! En voor iedereen die er niet bij kan zijn hoor jewoensdagavond 8 augustus vanaf 19.30 uur live het verslag van Sanders Skate Parade bij BNNVARA op NPO 3FM.

Sander: “Ik hou zelf enorm van skaten, muziek en radio dus supervet dat ik alle drie deze passies nu kan combineren in dit unieke evenement. Daarnaast vind ik het heel vet om met de trouwe avondluisteraars nog één keer iets speciaals te doen voordat ik op 3 september verhuis naar de ochtend van NPO 3FM!”

De stoet verzamelt om 19.00 uur bij de NPO 3FM-studio in Hilversum en rijdt van 19.30 tot 21.30 uur door de straten van Hilversum. Iedereen die gratis mee wil doen op rolschaatsen, skeelers / inlineskates, kan zich aanmelden via het Facebook-event.

Meer informatie vind je op de website van NPO 3FM.