Hilversum,
05
juni
2023
|
17:07
Europe/Amsterdam

JESSE HOEFNAGELS, EMMA WORTELBOER, RAÏSHA ZEEGELAAR EN TA JOELA GAAN DE STRIJD MET ELKAAR AAN IN ‘VERSUS’

Ontsnappen uit een auto die naar de bodem zinkt, voor een publiek met honderd man worstelen in de ring of geraakt worden door de bliksem. Het zijn uitdagingen die je aan de ene kant liever uit de weg gaat, maar aan de andere kant hoog op de bucketlist staan. De presentatoren van de nieuwe BNNVARA-serie ‘VERSUS’ hebben de eer om de meest extreme challenges aan te gaan. Ze worden fysiek en mentaal op de proef gesteld en nemen het op tegen elkaar. Daar waar de één staat te trillen, kan de ander niet wachten om de challenge te doen. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: ze zijn bloedfanatiek.

Elke aflevering start met een mini-challenge en de winnaar daarvan bepaalt welke twee presentatoren tegenover elkaar komen te staan in de grote challenge. Ze gaan hierin de strijd aan met elkaar én met zichzelf. Want een challenge doen die bij iedereen op de bucketlist staat is leuk, maar daarvoor moet je ook persoonlijke angsten overwinnen.  Wie komt er zonder kleerscheuren uit en wint de meeste challenges? ‘VERSUS’ is vanaf NU te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp en wordt vanaf 23 september om 17.35 uur uitgezonden bij BNNVARA op NPO Zapp.

Jesse: "Op grote hoogte over een balk lopen bij de Luchtmobiele Brigade was echt bizar vet. Ik durfde het eigenlijk niet, maar ik heb het toch gedaan. Achteraf was ik daar blij om, want deze ervaring draag ik nu voor altijd bij me."

Emma: "Ik herinner me nog steeds het gevoel van de wind die in mijn wangen sneed toen ik op 158 meter hoog ramen aan het wassen was. Ik stel mijn eigen doelen graag hoger dan gemiddeld, maar desondanks waren we alle vier op onze eigen manier aan elkaar gewaagd. De durfals en degenen die wat voorzichtiger zijn, hebben elkaar ook nodig."

Raïsha: "Toen ik hoorde dat we volledig in brand werden gestoken, moest ik wel even nadenken of ik het wel zou doen, want met vuur speel je niet! Maar het was zo tof uiteindelijk. Iets om nooit meer te vergeten."  

Ta Joela: "Met een auto het water inrijden en zien te ontsnappen, is het spannendste dat ik ooit heb gedaan. Ik heb me tijdens dit programma vaak afgevraagd: ‘Waarom doe ik dit?’"

Bekijk hier de eerste aflevering.