Hilversum,
30
augustus
2017
|
11:27
Europe/Amsterdam

JAVIER GUZMAN IN VAN GOD LOS – REHAB

OOK FEMKE LAKERVELD EN CEES GEEL IN AFLEVERING VAN EDDY TERSTALL

Javier Guzman heeft een hoofdrol in de BNNVARA-serie Van God Los. In de aflevering ‘Rehab’ is hij te zien naast Cees Geel en Femke Lakerveld. Deze vijfde aflevering van het nieuwe seizoen Van God Los is geregisseerd door Eddy Terstall. In de zesde en laatste aflevering -‘Unlike’ van regisseur Tomas Kaan- zijn de hoofdrollen voor Willem Chen, Jun Jun Liang, Jady Satoer en Keanu Visscher. Van God Los IV is vanaf 18 september iedere maandag om 21.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

In ‘Rehab’ (scenario Jan Eilander en Eddy Terstall) zitten de alcoholiste Simone (Femke Lakerveld) en de aan cocaïne verslaafde Luis (Javier Guzman) samen in een luxe afkickkliniek. Ze beleven een stormachtige amour fou, die wat hun betreft eeuwig moet duren. Het enige probleem is dat Simone getrouwd is met Maurits. In ‘Unlike’ (scenario Bastiaan Kroeger) wil de 15-jarige Shan er graag bij horen. Die week spat de intense vriendschap tussen schoolgenoten Debby en Yindee uit elkaar, waardoor Deby haar vriendin in een opwelling doodwenst. En Shan blijkt bereid dit klusje tegen een kleine vergoeding te klaren.

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers.

Van God Los is een coproductie van BNNVARA en Pupkin.