Hilversum,
15
december
2016
|
16:00
Europe/Amsterdam

JAN VERSTEEGH PRESENTEERT DE SNELSTE QUIZ OP AARDE: DE QUICKEST QUIZ

VANAF MAANDAG 2 JANUARI ELKE WERKDAG OM 19.25 BIJ BNN OP NPO 3

Wie is er slimmer dan Albert Einstein en sneller dan Max Verstappen? In het nieuwe BNN-programma De Quickest Quiz gaat het er niet alleen om wie het slimst, maar ook wie het snelst is. Presentator Jan Versteegh knalt het nieuwe jaar in met de allersnelste en vrolijkste kennisquiz op aarde. In drie vliegensvlugge rondes van één minuut worden de BN’ers in twee teams getest op hun algemene kennis door razendsnel te drukken en te swipen op hun tablet. Ze geven in één minuut antwoord op 20 vragen zoals: Is de pinda een vrucht? Sneed Vincent van Gogh zijn linker- of zijn rechteroor af? Kunnen pinguïns ijsberen? En zong Justin Timberlake bij Take That? De Quickest Quiz is vanaf maandag 2 januari iedere werkdag om 19.25 uur te zien bij BNN op NPO 3.

In elke aflevering zien we hoe de twee teams van BN’ers het tegen elkaar opnemen. De twee beste teams van de week strijden op vrijdag in de weekfinale om te titel de Quickest Quizer van de Week. Onder andere zangers Tim Douwsma en Thomas Berge, GTST-ers Ferry Doedens en Guido Spek, Heleen van Royen en haar vriend Bart Meeldijk en Henk Schiffmacher en zijn dochter Texas gaan de strijd met elkaar aan. Jan: ‘De Quickest Quiz is de snelste slijpsteen voor de geest op televisie. Je kunt vanaf de bank meespelen en niet alleen je intelligentie, maar ook je snelheid vergelijken met onze kandidaten. Het feit dat deze quiz een dagelijks programma wordt, geeft het voor mij een extraatje. Elke dag is binnen de televisie toch een soort eer.'

Ben jij quicker en slimmer dan de BN’ers op TV? Iedereen kan live meespelen op een tablet of smartphone. Download de app gratis via de app stores. Kijk voor meer informatie over De Quickest Quiz op Quickestquiz.bnn.nl. De Quickest Quiz-app voor iOS en Android is vanaf januari gratis verkrijgbaar via de app stores.