17
december
2013
|
15:42
Europe/Amsterdam

JAN VERSTEEGH NIEUWE PRESENTATOR BIJ BNN

JAN TRAPT AF MET REPORTAGES VOOR SPUITEN EN SLIKKEN

Jan Versteegh komt naar BNN! De verslaggever van Pownews stapt per februari 2014 over van Powned naar BNN. Hij valt dan met zijn neus in de BNN-boter, want mag meteen reportages over seks en drugs maken voor Spuiten en Slikken. Ook zal hij de grens over gaan voor Spuiten en Slikken Op Reis.

Tv-directeur Maarten van Dijk van BNN: 'Te gek dat Jan naar BNN komt! Hij past goed bij BNN en tegelijkertijd brengt hij een nieuwe smaak. Ik kijk enorm uit naar zijn komst.’ Jan: 'Bij Powned heb ik een fantastische tijd gehad, waar ik zeer dankbaar voor ben en met een goed gevoel op terugkijk. Om bij BNN aan de slag te gaan is een geweldige uitdaging en een droom die uitkomt. Een prachtige volgende stap.'

Jan Versteegh is sinds medio 2012 werkzaam als verslaggever voor het Pownews bij Powned. Vanaf september 2013 was hij één van de kandidaten in het survivalprogramma Expeditie Robinson. Naast Jan maakt ook Geraldine Kemper reportages in het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken. Tim Hofman moet de reportages voor Spuiten en Slikken laten schieten omdat hij dagelijks te zien is in het nieuwe programma De Social Club bij BNN op 3. Het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken gaat eind maart van start. Wie de host wordt is nog niet bekend.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913. thijs.verheij@bnn.nl