14
oktober
2015
|
13:22
Europe/Amsterdam

JAN VERSTEEGH NEEMT HET OP TEGEN BEKEND NEDERLAND IN JAN IS DE BESTE

JAN GAAT DE STRIJD AAN MET O.A. PATTY BRARD, ART ROOIJAKKERS EN TIM HAARS

Jan Versteegh kan alles beter dan iedereen. Althans dat is zijn bescheiden overtuiging. Hij is geladen met een gezonde overdosis zelfvertrouwen, creativiteit en fanatisme. In het nieuwe BNN-programma Jan Is De Beste wordt hij elke week door een andere bekende Nederlander uitgedaagd. Patty Brard, Do, Art Rooijakkers, Gers Pardoel, Rick Brandsteder, Tim Haars, Xander de Buisonjé en Pip Pellens bepalen wat het thema is waarin ze oog in oog tegenover Jan komen te staan. En dat valt onze BNN-presentator lang niet altijd mee. Is Jan echt de beste of moet hij aan het einde van de bikkelharde strijd toch zijn meerdere erkennen? Jan Is De Beste is vanaf 28 oktober elke woensdag om 21.15 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Tot nu toe maakte Jan altijd deel uit van een presentatieteam, maar nu moet hij het voor het eerst in z’n eentje doen. En dan meteen met een programma dat ook nog eens zijn naam draagt. Het beroerde voor Jan is alleen dat zijn tegenstanders de categorie bepalen waar in gestreden wordt. Jan: ‘Er komen opdrachten voorbij waar ik in uitblinkt, die ik denk te kunnen, die ik niet kan en opdrachten waarin ik finaal op mijn bek ga. En in dat laatste geval ziet u een man die kijkt als een beteuterd kind dat iets af wordt gepakt daar ik absoluut niet tegen mijn verlies kan.’

In acht afleveringen is te zien hoe Jan het er vanaf brengt tegen de BN’ers. In de eerste aflevering daagt Patty Brard hem uit met het thema crime-fighting, waarbij de twee een moord moeten oplossen op een schip. In de strijd met Art Rooijakkers wordt bepaald wie de grootste tv-kenner is. Zonder enige informatie worden ze in verschillende tv-programma’s gedropt om te kijken wie zich het best staande weet te houden. In aflevering 3 met Tim Haars vecht Jan uit wie de beste adrenalinejunk is. Ze moeten een penalty nemen terwijl ze helemaal in de fik staan en gaan hangend aan slechts één kabel, op dertig meter hoogte, eieren zoeken.

Alle info over de BN’ers, de afleveringen en de trailer van Jan Is De Beste is te vinden op de site. Wil je meer zien? Dat kan hier!


Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Marloes van Grotel, 06-41437708, marloes.van.grotel@bnnvara.nl