Hilversum,
15
december
2017
|
11:58
Europe/Amsterdam

JAN VERSTEEGH EN EVA KOREMAN DOEN VERSLAG VAN SERIOUS REQUEST 2017

LEX UITING EN DUO MARK + RAMON GAAN HET LAND IN OM GELD IN TE ZAMELEN

Jan Versteegh en Eva Koreman doen vanaf maandag 18 december iedere dag verslag van 3FM Serious Request 2017 bij BNNVARA op NPO 3. Lex Uiting en het radioduo Mark en Rámon gaan iedere aflevering het land in om geld in te zamelen voor het goede doel. In de vrolijke setting van een café vol publiek, eigenlijk het clubhuis van Serious Request, wordt er muziek gemaakt, spreekt Jan met BN’ers en gulle gevers, worden challenges gedaan en zien we wat er die dag allemaal is gebeurd in en om Het Glazen Huis. Onder anderen Robert ten Brink, De Jeugd van Tegenwoordig, Remy Bonjasky, Loes Haverkort, Chef’Special, Jan Kooijman, Marieke Elsinga en Ellie Lust komen langs.

Eva Koreman peilt de sfeer op het plein en vraagt het publiek bij de brievenbus hoe ze geld hebben opgehaald. Serious Request Angels Mark en Rámon zijn te huur voor alle nodige werkzaamheden en Lex Uiting test de bereidheid om in actie te komen door misschien wel bij jou aan te bellen. Daarnaast staan we in de uitzending stil bij het doel van de actie en zijn er beelden te zien die 3FM-dj Wijnand Speelman maakte op zijn reis naar Nigeria. 

In Het Glazen Huis in Apeldoorn zitten dj’s Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen van 18 t/m 24 december zonder eten opgesloten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De actie vraagt dit jaar aandacht voor verscheurde families in natuurramp- en conflictgebieden: wereldwijd zijn meer dan vier miljoen mensen elkaar kwijt door een ramp of conflict.

De uitzendtijden van Serious Request bij BNNVARA op NPO 3 zijn:

Maandag 18 december 

19.25 – 20.15 uur Serious Request Sluiting van het Glazen Huis

Dinsdag 19 december t/m zaterdag 23 december 

19.25 – 20.15 uur Serious Request

Zondag 24 december

19.25 – 21.25 uur Serious Request De Finale

Maandag 18 t/m zondag 24 december 

Alle gebeurtenissen in en rondom het Glazen Huis zijn 24 uur per dag live te volgen op NPO 101 en 3fm.nl