Hilversum,
16
december
2016
|
15:23
Europe/Amsterdam

JAN VERSTEEGH DOET VERSLAG VAN 3FM SERIOUS REQUEST IN BREDA

BNN PLAATST EEN TV-STUDIO PAL NAAST HET GLAZEN HUIS

In de week voor kerst doet BNN samen met NOS dagelijks verslag van NPO 3FM Serious Request. Van 18 t/m 24 december presenteert Jan Versteegh live vanuit Breda het tv-programma Serious Request op NPO 3. Vanuit zijn studio pal naast het Glazen Huis, wordt Jan de buurman van 3FM dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende die vanuit het huis 24 uur per dag live radio maken. Dit jaar voert 3FM voor het Rode Kruis actie voor slachtoffers van de stille killer: longontsteking.

Jan ontvangt in zijn studio diverse BN’ers, praat met deskundigen over het goede doel van dit jaar en we zien verschillende reportages uit het hele land van mensen die in actie zijn gekomen. Jan krijgt o.a. bezoek van DJ Hardwell, Ali B, Willie Wartaal, Dionne Stax, Frans Bauer, de jongens van Stuk TV en Humberto Tan. 

3FM-DJ Eva Koreman zal als razende reporter verslag doen vanaf het plein. Zij doet verslag van alles in en rondom het Glazen Huis in Breda. Zij polst dagelijks hoe de vlag erbij hangt bij Domien en Frank. Geraldine Kemper reist het hele land door om mensen te bedanken die zich hebben ingezet voor Serious Request. Geraldine gaat deze mensen op heel bijzondere manier in het zonnetje te zetten. Naast Eva en Geraldine zetten ook Lex Uiting en Sahil Amar Aïssa zich de hele week in voor het goede doel.


De uitzendtijden van Serious Request bij BNN en NOS op NPO 3 zijn:

Zondag 18 december 
19.30 – 20.20 uur Serious Request Sluiting van het Glazen Huis

Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december 
19.30 – 20.20 uur Serious Request

Zaterdag 24 december
19.30 – 21.30 uur Serious Request De Finale

Zondag 18 t/m zaterdag 24 december 
Alle gebeurtenissen in en rondom het Glazen Huis zijn 24 uur per dag live te volgen op NPO 101