28
augustus
2014
|
14:34
Europe/Amsterdam

JAN EN GWEN GAAN LOS OP MYSTERYLAND BIJ BNN OP 3

BNN DOET VERSLAG VAN ÉÉN VAN DE GROOTSTE DANCEFESTIVALS VAN NEDERLAND

Eén keer per jaar is het tijd voor het langstlopende dancefestival ter wereld waar zestigduizend mensen helemaal los gaan: Mysteryland! BNN’ers Jan en Gwen zijn erbij en doen verslag van dit grote en unieke dancefestival. Gwen debuteert als DJ en ontmoet de mensen van het extravagante ‘The Amazing Agency’ dat ieder feestje net iets meer bijzonder weet te maken. Jan is spreekstalmeester op de kermis bij de Turbo Polyp en ontmoet DJ’s/ producers als Martin Garrix en de Amerikaanse Kaskade. Hardwell sluit het festival passend en energiek af. BNN Presents: Mysteryland is zaterdag 30 augustus om 23:00 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Voor Gwen is het haar eerste festivalreport voor BNN: ‘Ik ben als presentatrice begonnen met maken van partyreports en altijd als ik de crew van BNN zag lopen was ik jaloers. Nu hoor ik erbij! Dit is toch wel een droom die uitkomt!’ Ook voor Jan is Mysteryland een feestje: ‘Mysteryland is inmiddels toe aan editie nummer 21 en niet zonder reden. Alles klopt op Mysteryland. De aankleding, de line-up en het fantastische publiek. Een genot om te mogen doen!’ Naast muziek kun je ook mediteren en saké’s drinken met echte geisha’s. Ook kun je jezelf een nieuw kapsel aan laten meten of in een restaurant genieten van tapas of een driegangenmenu.

Mysteryland speelt sinds 1993 een gigantische rol als pionier op het gebied van dancefestivals in Europa en Amerika. Mysteryland is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, meest veelzijdige en creatieve dancefestival. De vele bezoekers kunnen ook dit jaar weer genieten van house, progressive, EDM, techno, hardstyle, dubstep, theater en heel veel verrassende live-acts.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNNVARA Communicatie
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl