10
september
2013
|
15:25
Europe/Amsterdam

INTIEME CONCERTEN RACOON, DOUWE BOB EN THERAPY? IN THAT'S LIVE

ERIC CORTON SLUIT FESTIVALZOMER AF OP APPELPOP

Eric Corton doet live verslag van Appelpop 2013 in het BNN-programma That’s Live op 3FM. Op het sfeervolle terrein in Tiel geven onder meer Racoon, Douwe Bob, Therapy?, Postmen, Tessa Rose Jackson en Soul Sister Dance Revolution een miniconcert voor zo’n 25 mensen in de That’s Live-tent. De intieme gigs en interviews vanaf het festivalterrein zijn zaterdag 14 september van 18.00 tot 20.00 uur te horen in That’s Live bij BNN op 3FM.

That’s Live is de wekelijkse radioshow van Eric Corton, iedere zaterdag van 18:00 uur tot 20:00 uur op 3FM vanuit de BNN-bar in Hilversum. Voor fans is het bijwonen van That’s Live dé kans om hun favoriete artiest of band van dichtbij mee te maken en zelfs te ontmoeten. In de bar zijn maar negentig mensen te gast, dus iedereen staat eerste rang. Artiesten die in de ruim elfjarige geschiedenis te gast zijn geweest zijn onder andere Mumford & Sons, Alicia Keys, Snow Patrol, Keane, Amy Winehouse, P!nk, Kings of Leon en Queens of the Stone Age. Alle info over het radioprogramma en de optredens van That’s Live zijn te vinden op de - deze week volledig vernieuwde - website thatslive.bnn.nl.

Appelpop is uitgegroeid tot het grootste gratis popfestival in zijn soort. Het evenement vindt plaats op de Tielse Waalkade en wordt voor de 22ste keer georganiseerd. In 2001 bezochten naar schatting al meer dan 30.000 muziekliefhebbers het succesvolle festival en volgens schattingen van de hulpdiensten wisten tijdens de meest recente edities telkens meer dan 150.000 mensen Appelpop te vinden. Appelpop kenmerkt zich door de brede programmering: verspreid over drie podia staan top-acts uit de Nederlandse muziekscene, regionale talenten en een paar internationale verrassingen. Hoofdact van dit jaar is de Engelse ska-band Madness.


Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs.Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl