28
mei
2015
|
13:29
Europe/Amsterdam

ILLEGALE CATACOMBE-TOURS EN GRATIS GIN-TONICS IN 3 OP REIS BACKPACK

JAN VERSTEEGH, GERALDINE KEMPER EN ACHTTIEN VLOGGERS BELEVEN MET MINIMALE MIDDELEN HET MAXIMALE AVONTUUR

Veertig dagen lang hebben Geraldine Kemper, Jan Versteegh en achttien reislustige vloggers langs tientallen Europese steden en dorpen gereisd voor het nieuwe BNN-programma 3 op Reis Backpack. Met een minimaal budget hebben ze het ultieme reisavontuur beleefd. Hasj roken op het graf van Jim Morrison, vastzitten in de catacomben van Parijs, gratis drank regelen en zwemmen in één van de duurste hotels. Dit en nog veel meer is vanaf maandag te zien in het nieuwe programma van BNN. 3 Op Reis Backpack is vanaf 1 juni vier weken lang iedere werkdag om 19.55 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Jan is razend enthousiast: ‘De hele reis was één groot avontuur! We sliepen vrijwel iedere dag op een andere plek en hebben zoveel mooie dingen gedaan. Van een dubbele looping in een zweefvliegtuig, het op dezelfde dag skiën in de sneeuw én surfen in de zee tot zomaar mogen overnachten op een heel dik jacht. Ik wist niet dat Europa zo fantastisch mooi was.’

In het nieuwe BNN-programma 3 op Reis Backpack gaan Geraldine Kemper en Jan Versteegh met achttien gelukkige kijkers van Amsterdam tot Athene. Ze bezoeken de mooiste plekken, slapen onder andere bij couchsurfers en in een tent langs de Loire. De kijkers die met ze meereizen maken vlogs voor backpack.bnn.nl. De vlogger met de meeste stemmen maakt kans om een reis voor 'het grote' 3 Op Reis te presenteren. Kijk voor een impressie op Instagram.

Voor meer informatie: Communicatie BNN-VARA

Monique Rütter, 088-6766947, monique.rutter@bnnvara.nl