22
april
2014
|
16:53
Europe/Amsterdam

IERSE MISDAADKOMEDIE THE GUARD BIJ BNN 0P 3

BRENDAN GLEESON EN DON CHEADLE ALS ONMOGELIJK POLITIE DUO

Brendan Gleeson en Don Cheadle vormen samen een politieteam dat drie drugdealers moet weten op te sporen in de spannende misdaadkomedie The Guard. Een onmogelijk duo met verschillende karakters dat op elkaar is aangewezen om de operatie te laten slagen, zorgt voor een spannend verhaal boordevol humor en onverwachte wendingen. The Guard is 26 april te zien om 22.35 uur bij BNN op 3.

Drie drugdealers bereiden een actie voor waarbij ze een half miljard dollar aan cocaïne binnensmokkelen aan de westkust van Ierland. De enigen die hen in de weg staan zijn de rechtlijnige FBI-agent Wendell Everett (Don Cheadle) en Gerry Boyle (Brendan Gleeson), een nogal onconventionele Ierse agent, met een absurde humor en voorliefde voor prostituees. Wanneer het duo samen op de operatie wordt gezet, lijkt de samenwerking gedoemd te mislukken. In deze buddy-movie zijn de twee tegenpolen echter al snel op elkaar aangewezen en leren zij elkaar langzaam beter kennen.

The Gaurd heeft in 2012 maar liefst vier IFTA Awards bemachtigd en was onder andere genomineerd voor de Golden Globes, BAFTA Awards en de British Indipendent Film Awards.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl