Hilversum,
16
maart
2017
|
10:49
Europe/Amsterdam

HOT TOPIC LACHGAS IN NIEUW SEIZOEN SPUITEN EN SLIKKEN

NELLIE BENNER, RENS POLMAN EN SAHIL AMAR AÏSSA TOEGEVOEGD ALS PRESENTATOREN

Spuiten en Slikken is terug! Met dit keer niet vier, maar zes presentatoren die de wereld van seks en drugs onderzoeken. Gwen van Poorten, Tim Hofman en Emma Wortelboer zijn de bekende gezichten uit het vorige seizoen. Aan het presentatieteam zijn Sahil Amar Aïssa, Nellie Benner en Rens Polman toegevoegd. Alle zes gaan ze het land in om op zoek te gaan naar de sappigste seks- en drugsverhalen. Dit seizoen bezoekt Tim onder andere een afkickkliniek waar steeds meer wietverslaafden aankloppen. En Emma volgt jongens die stiekem GHB brouwen in een bos. De presentatoren zitten bovenop het nieuws en verleggen regelmatig hun eigen grenzen. Het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken zie je vanaf 21 maart om 22:00 uur bij BNN op NPO 3. 

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen trapt af met een hot topic: lachgas. Want hoewel het gebruik ervan steeds populairder wordt bij jongeren, lijkt er nog veel onbekend over dit huis-, tuin-, en keukenmiddel. Gwen gaat daarom op onderzoek uit. Emma en Nellie testen in de eerste aflevering fairtrade coke. Dit wordt op een eerlijke manier verkregen én is beter voor het milieu. En Rens probeert op een pornoset uit te vinden hoe anale seks werkt. 

De nieuwe presentatoren van Spuiten en Slikken zijn geen onbekende gezichten en ze hebben er zin in: “We voelen ons gezegend. Het is bizar dat we voor werk op zoveel bizarre plekken met interessante verhalen komen.” Nellie Benner en Rens Polman zijn bekend van BNN’s zeer populaire YouTube-kanaal Drugslab. Dit kanaal heeft inmiddels bijna 375.000 abonnees en groeit dagelijks. In Drugslab testen Nellie en Rens wekelijks de meest uiteenlopende drugssoorten. Daarnaast geven zij informatie over de do’s en don’ts van verschillende drugs. Sahil Amar Aïssa is onder andere bekend van BNN’s digitale kanaal 101.TV. Daarnaast deed hij mee aan 3 Op Reis Backpack en was hij één van de presentatoren van het dagelijkse programma Jan Rijdt Rond. 

De nieuwe promo bekijk je hier!