12
december
2013
|
12:13
Europe/Amsterdam

HOE IS HET NU MET... THE UNDATEABLES?

KANDIDATEN VERTELLEN OVER HUN LIEFDESLEVEN SINDS HET DATINGAVONTUUR

Is de autistische Birsen nog samen met haar ‘witte Turk’? Hangen er in de studentenkamer van de licht spastische Wouter nog steeds blote dames aan de wand of heeft hij inmiddels een vriendin in real life? En is de 18-jarige Nando met het syndroom van Down nog steeds smoorverliefd op de mooie Jillian? In de speciale laatste aflevering van het BNN-programma The Undateables blikken de kandidaten terug op hun datingavonturen en hun liefdesleven sinds de uitzending. Heeft cupido raak geschoten? De laatste aflevering van The Undateables is woensdag 18 december om 20.50 uur te zien bij BNN op 3.

In de speciale laatste aflevering van The Undateables komen bijna alle kandidaten van het afgelopen seizoen aan bod. Michael en Rianne blikken bij hem huis terug op hun eerste ontmoeting en tijd daarna. De avonden met vrienden zijn gezellig, maar hebben ze ook spannende onderonsjes met z’n tweeën? Miranda en Evert zijn samen in de Efteling, de plek waar Miranda het liefst komt. Is hij echt de sprookjesprins waar zij al tijden over fantaseert? Martje is alleen achter gebleven toen Pepijn op reis ging. Heeft hun prille relatie stand kunnen houden terwijl ze alleen contact hebben via Skype?

In The Undateables volgt BNN jonge mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking die op date gaan om de vlinders in hun buik wakker te schudden. Hun dwerggroei, downsyndroom of autisme staat ze niet in de weg om een date te regelen, te flirten en iemand te versieren. Niemand is undateable!

Wil je afleveringen terugzien? Check undateables.bnn.nl. Meer over alle kanidaten te weten komen? Check de Facebook van The Undateables!


Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 0356268913. thijs.verheij@bnn.nl