30
januari
2013
|
15:14
Europe/Amsterdam

HET PLATENPALEIS WORDT DE WEEKENDSHOW

BNN START HET WEEKEND VOL ENERGIE OP RADIO 2

Vanaf vrijdag krijgt BNN’s Radio 2-programma Het Platenpaleis een make-over én een nieuwe naam: De Weekendshow. DJ Marc Adriani start het weekend zoals het moet: vol energie, met veel vrienden en muziek waar je flink op kan dansen. Drie uur lang kun je los op platen van Donna Summer tot Ace of Base en van Culture Beat tot Michael Jackson, afgewisseld met dance en hits die de luisteraar het liefst hoort. Het weekend wordt ingeluid met de Weekend Sing-a-Long waarbij luisteraars meezingen met de speciale vrienden-medley. De Weekendshow is iedere vrijdag vanaf 20:00 uur te horen bij BNN op Radio 2.

Het draait in De Weekendshow allemaal om de favoriete muziek van de luisteraars en het criterium is simpel; als je er maar op kan dansen! In Friday Fuck Up moeten luisteraars de artiesten en titels van drie door elkaar gemixte platen raden. En in Tering, Wat Was Dat Nou komen fragmenten uit tv-programma’s van vroeger voorbij waarbij de luisteraar raadt om welk programma het gaat. Tussen 22.00 uur en 23.00 uur is het Happy Hour met muziek in de mix.

Luisteraars kunnen hun meest favoriete plaat doorgeven via Facebook en Twitter. Meer informatie over De Weekendshow vind je op deweekendshow.bnn.nl.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie?
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnn.nl