19
november
2012
|
16:30
Europe/Amsterdam

HENDY KEPPY WINT SCHAAMNAAM 2012

BEN NIKS, WIL NIKS EN GOOI VAN DE BERG MAKEN TOP 3 SCHAAMNAAM COMPLEET

Hendy Keppy heeft ‘m te pakken: de Schaamnaam 2012. De luisteraars van De Coen en Sander Show hebben afgelopen week massaal gestemd op de meest bijzondere naam van het jaar. Voor winnaar Hendy komt zijn naam goed van pas als hij gaat golfen. Hendy: ‘Als ik op de eerste tee sta, stel ik me voor als Hendy Keppy, dat is een goede binnenkomer’. Familieleden Ben en Wil Niks hebben duidelijk geen hoge dunk van zichzelf, maar zijn op een knappe tweede plaats geëindigd. Gooi van de Berg pakte de bronzen plak.


Dit jaar is het de vijfde keer dat BNN-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de Schaamnaam-competitie houden. Vorige edities wonnen Con Domen, Fokje Modder, Stanley Messi en Louwe Pruim al deze eretitel. Sander: ‘Ik dacht dat Josieke Borsten wel hoger in de lijst zou eindigen. Ze staat op de achtste plaats, na oogarts IC Notting, Cock Ringeling, Ron de Knikker en Loekie de Leeuw.’ Coen: ‘Ik sta versteld dat we ook dit jaar nog mensen hebben kunnen vinden met een opmerkelijke naam. Je zou zeggen dat we ze na vier jaar wel allemaal hebben gehad.’


De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Voor meer informatie over De Coen en Sander Show check je coenensandershow.bnn.nl, of volg ze op Facebook of Twitter.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, marloes.van.grotel@bnn.nl