14
november
2013
|
23:10
Europe/Amsterdam

HEF EN THE OPPOSITES GROTE WINNAARS STATE AWARDS 2013

BUBBLING-LEGENDE DJ MOORTJE OPENT AWARDSHOW

Vanavond werden de State Awards 2013 uitgereikt in Mini Mall, Rotterdam. Hef ging naar huis met de award voor Beste Album (Hef - Papierwerk), Beste Artiest en de 101Barz Award. The Opposites sleepte de award voor Beste Groep, Beste Live-Act en Beste videoclip (‘Sukkel voor de Liefde’) in de wacht. De optredens werden verzorgd door JeBroer, Fit en DJ Moortje. De awardshow en de optredens zijn zaterdag 16 november terug te zien bij BNN vanaf 00.20 uur op 3.

De winnaars van de State Awards 2013


BESTE ARTIEST: HEF

BESTE ALBUM: HEF - PAPIERWERK

BESTE SINGLE: MR. PROBZ - WAVES

BESTE VIDEO: THE OPPOSITES – SUKKEL VOOR DE LIEFDE

BESTE MIXTAPE: BROEDERLIEFDE

BESTE GROEP: THE OPPOSITES

BESTE PRODUCER: BOAZ V/D BEATZ

BESTE DJ: YELLOW CLAW

BESTE LIVE ACT: THE OPPOSITES

ROOKIE OF THE YEAR: D-DOUBLE

101BARZ AWARD: HEF

Jacco Hupkens, Hoofdredacteur State Magazine: “De uitslag geeft mooi de breedte weer van de Nederlandse Hiphop-scene: van underground-artiesten zoals Broederliefde en Mr. Probz, die zichzelf op eigen kracht de hitlijsten in werken, tot aan megasterren zoals Yellow Claw en The Opposites, die een stadion zouden kunnen vullen.”

De uitreiking van de State Awards wordt gepresenteerd door State Magazine en mede mogelijk gemaakt door BNN en Buma tijdens Buma Rotterdam Beats. De State Awards vindt dit jaar plaats tijdens de vierde editie van Buma Rotterdam Beats. Met State Awards wil BNN de Nederlandse muziekcultuur onder jongeren een breder podium geven en zo een bijdrage leveren aan de promotie van de Nederlandse hiphop scene. Voor meer informatie over de State Awards check stateawards.bnn.nl of kijk op Facebook of Twitter.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Francine Bout, 0356555333, francine.bout@bnn.nl