29
mei
2015
|
13:01
Europe/Amsterdam

HANS KLOK OPENHARTIG OVER RECREATIEF COKE-GEBRUIK IN SPUITEN EN SLIKKEN

NEDERLANDSE TOP-ILLUSIONIST NIETSVERHULLEND OVER SEKS, DRUGS EN DRANK IN LAS VEGAS

Echt aanwezig of een illusie? De wereldberoemde illusionist Hans Klok is te gast in de laatste aflevering van dit seizoen van Spuiten en Slikken. Hij onthult onder andere dat hij Jan Smit weleens zou willen doen en legt uit waarom seks met een vrouw makkelijker is dan met een man. De laatste aflevering van Spuiten en Slikken is dinsdag 2 juni te zien om 22.05 uur bij BNN op NPO 3.

Nederlands meest bekende illusionist Hans Klok vertelt hoe hard er op coke en drank gefeest wordt in Las Vegas. Hans: “Ik heb weleens meegemaakt dat ik met een heel beroemd iemand naar het toilet ging en dat ze een zak coke uit haar tas pakte. Ze haalde wat eruit met een plastic nagel en zei: ‘hup, sniff it!’ Als ik met zo’n beroemdheid op een toilet sta, ga ik niet zeggen dat ik niet aan coke doe...”

Verder gaat Gwen in deze aflevering een dagje mee met Lyle. Lyle is escort en bezoekt een klant die bijna 40 jaar ouder is en lijdt aan de ziekte MS. Jan gebruikt voor het eerst syrup; een drug bestaande uit een mix van hoestdrank en Sprite, populair onder rappers. Tim ontvangt in de studio Bas en Jordy. Zij hebben te maken gehad met fysiek en verbaal geweld, alleen maar omdat ze homo zijn. COC-voorzitter Tanja Ineke vertelt hoe zij hoopt dit probleem op te kunnen lossen. En in de G-spot ziet Geraldine van zéér dichtbij hoe geil een erotische massage is.

Voor het allerlaatste seks- en drugsnieuws en ander backstage materiaal: spuitenenslikken.bnn.nl

Voor meer informatie: Communicatie BNN-VARA

Monique Rütter, 088-6766947, monique.rutter@bnnvara.nl