Hilversum,
26
maart
2018
|
09:58
Europe/Amsterdam

HANS KAZAN EN BROWNIE DUTCH IN DE GEVAARLIJKSTE WEGEN VAN DE WERELD

ACHT BN’ER-KOPPELS WAGEN ZICH AAN LEVENSGEVAARLIJKE WEGEN, BERGPASSEN EN JUNGLEROUTES

Van de ruige rotspartijen en ijzingwekkende ravijnen van Montenegro naar “The Road from Hell” in Tadzjikistan en van de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van Canada naar de handelsroute van de Vikingen in Scandinavië. Acht BN’er-koppels, waaronder Hans Kazan en Brownie Dutch, Maik de Boer en Thomas Dekker en Bo Maerten en Toine van Peperstraten, trotseren de gevaarlijkste wegen van de wereld. Het nieuwe seizoen is vanaf zondag 1 april om 20:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

In de eerste aflevering worden goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch aan elkaar gekoppeld. Montenegro vormt het adembenemende decor voor hun avontuur. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Een bumpy roadtrip door een enorm gastvrij land dat onze twee chauffeurs dichter bij elkaar zal brengen. Hans vertelt openhartig over de emotionele rollercoaster waarin hij belandde na zijn faillissement en Brownie leert hem de taal van de straat. Brownie neemt op zijn beurt Hans in vertrouwen over zijn verleden in een Blijf-van-mijn-lijfhuis. Er ontstaan mooie, integere, maar ook grappige gesprekken over het verleden, heden en de toekomst.

Dit seizoen zien we verder zangeres Do en acteur Loek Peters in Flores, wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden in Tadzjikistan, fashion- en lifestyle deskundige Maik de Boer en ex-profwielrenner Thomas Dekker in Mexico, fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening in Canada, acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing in Noorwegen en Zweden, actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuijzen in Argentinië en actrice Bo Maerten samen met sportpresentator Toine van Peperstraten in Myanmar.

De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld is een coproductie van BNNVARA en Warner Bros.