23
mei
2013
|
17:07
Europe/Amsterdam

HALINA REIJN EN ISA HOES EN IN RANKING THE STARS

JUBILEUMEDITIE MET OUD-GEDIENDEN EN NIEUWE STERREN

Paul de Leeuw maakt zich op voor de tiende editie van Ranking The Stars. Dit jubileum wordt gevierd met wissellende panelleden, bestaande uit nieuwe sterren en BN’ers die eerder het achterste van hun tong lieten zien in het BNN-programma. In de eerste aflevering zijn de nieuwe gasten onder anderen Halina Reijn, Ferry Doedens en Isa Hoes. Oudgedienden die in ieder geval hun opwachting maken tijdens deze speciale editie zijn Georgina Verbaan, Patty Brard en Heleen van Royen. Ranking The Stars is vanaf 30 juni iedere zondag om 21.25 uur te zien bij BNN op 3.

Paul de Leeuw: ‘We vieren onze tiende editie op een heerlijke manier. Vrijwel iedere week zitten er nieuwe sterren tegenover me. Ik verheug me zo op deze mix van kandidaten, het zorgt voor heel veel afwisseling en ik blijf lekker de enige constante factor.’

In Ranking The Stars krijgen de BN’ers vragen voor hun kiezen over zichzelf en over de andere deelnemende sterren. De sterren moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze iedereen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Degene die de mening van het panel het best weet in te schatten wint het spel. Ondertussen leren we de BN’ers goed kennen, want elke plaats op de lijst moet gemotiveerd worden. Verrassende uitspraken over en weer dus, want waarom zet je de een op plaats tien en de ander bovenaan het lijstje?

De opnamen van het nieuwe seizoen Ranking The Stars zijn op 21, 22 en 30 juni. Wil je erbij zijn? Vanaf woensdag kun je kaarten bestellen via rankingthestars.bnn.nl.


Voor meer informatie: BNN Communicatie

Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl