Hilversum,
21
augustus
2018
|
16:19
Europe/Amsterdam

GWEN VAN POORTEN EN JAN VERSTEEGH PRESENTEREN 'I LOVE THE ZEROES TEST'

ZEROES-ICONEN JODY BERNAL, JAN PAPARAZZI, KELLY VAN DER VEER EN CAS JANSEN TESTEN HUN KENNIS OVER DE JAREN NUL

Hoe heette de eerste reallifesoap van Nederland? Welke oud-minister deed ooit mee aan het tv-programma So You Wanna Be a Popstar? En wie presenteerde TMF met een zak over zijn hoofd? In de I Love The Zeroes Test blikken presentatoren Gwen van Poorten en Jan Versteegh samen met zeven bekende Nederlanders terug op de tijd waarin heel Nederland nog luidkeels meezong met ‘The Ketchup Song’ en ‘Boten Anna’. In de studio testen zanger Jody Bernal, Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn, boerin Agnes van de Ven uit Boer Zoekt Vrouw, acteur Cas Jansen, radio-DJ annex sidekick Jan Paparazzi, presentator Filemon Wesselink en Big Brother-ster Kelly van der Veer hun kennis over hún tijd. Welke bekende Nederlander kan zichzelf de expert van de jaren 2000 tot 2010 noemen? En wie heeft het minst onthouden over deze veelbewogen 10 jaar? De I Love The Zeroes Test is op zondagavond 26 augustus te zien om 19.45 uur bij BNNVARA op NPO 3. 

Gwen van Poorten: 'Ik ben in de zeroes opgegroeid dus voor mij is het presenteren van deze test extra bijzonder! Er zijn in de zeroes zóveel momenten geweest die onze samenleving hebben veranderd. Daar stond ik als tiener niet zo bij stil, maar dat besef ik me nu des te meer.'

Kijkers kunnen live meespelen met de I Love The Zeroes Test via de NPO 3-app. Samen met de bekende Nederlanders en het publiek in de studio testen kijkers hun kennis op het gebied van actualiteit, rampen, trends, televisie, technologie en muziek. Door middel van vragen, fragmenten en optredens van iconische gasten als de Gebroeders Ko en Kabouter Plop komen de meest uiteenlopende onderwerpen uit ‘the Zeroes' aan bod. Wie durft de strijd aan te gaan? De kijker met de meeste kennis maakt kans op 250 goede oude guldens!