Hilversum,
09
april
2018
|
11:24
Europe/Amsterdam

GRANNY AWARDS IN AANTOCHT: GERARD EKDOM ZOEKT LEUKSTE OMA VAN NEDERLAND

GERARD ZET ALLERLEUKSTE, LIEFSTE EN ACTIEFSTE OMA VAN NEDERLAND IN HET ZONNETJE

Gerard Ekdom gaat voor de tweede keer op zoek naar de meest fantastische oma van Nederland en bekroont de winnares met de prestigieuze Granny Award. De leukste, liefste, beste en actiefste oma’s kunnen tot en met vrijdag 13 april worden aangemeld via de website van Ekdom in de Ochtend. De Granny Award wordt uitgereikt op vrijdag 20 april in een extra feestelijke uitzending van Ekdom in de Ochtend tussen 06.00 en 09.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

Gerard Ekdom: “Vorig jaar kwamen we tot de conclusie dat er zó veel leuke oma’s zijn dat er nog genoeg in het zonnetje gezet moeten worden. Daarom organiseer ik nog een editie van de Granny Award, want oma’s zijn gewoon top!”

Uit alle inzendingen worden de drie leukste oma’s gekozen. De drie genomineerden worden van maandag 16 tot en met woensdag 18 april één voor één verrast met een feestelijk bezoek van NPO Radio 2-dj Frank van ’t Hof. Na de bekendmaking van alle genomineerde oma’s, openen de stembussen op de website van Ekdom in de Ochtend. De winnares wordt op vrijdag 20 april bekend gemaakt.

 

Voor meer informatie: BNNVARA Communicatie

Thijs Verheij06-14276423thijs.verheij@bnnvara.nl