24
april
2013
|
15:44
Europe/Amsterdam

GOLDEN OLDIES ROCKEN IN UITVERKOCHT CARRE

RUBEN NICOLAI EN ZIJN 70-PLUS KOOR KNALLEN TIJDENS FINALESHOW

Het kostte heel wat bloed, zweet en tranen, maar zaterdag is het dan zover. De Golden Oldies staan in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. De afgelopen maanden was een ware rock ’n roller coaster voor BNN-presentator Ruben Nicolai en zijn 70-plussers. Met veel hoogtepunten, maar ook een paar dieptepunten; bij enkele Golden Oldies liet hun gezondheid hen af en toe in de steek. En dus blijft de grootste vraag of iedereen het wel vol houdt tot en met het slotconcert. Rocken de Golden Oldies het dak van Carré? Golden Oldies in Carré is aanstaande zaterdag om 21:45 uur te zien bij BNN op 1.

Oneindig veel repetities, het concert van Status Quo, rocken met de Handsome Poets, een professionele fotoshoot van fotografe Patricia Steur, een single en clip en de generale repetitie op Paaspop. Ruben: ‘Bij de start van dit project was de grote vraag of deze 70-plussers bereid waren om het voor hen vreemde rock-repertoire uit te voeren en of ze fysiek in staat waren alle repetities en optredens te doorstaan. Daar hebben we nu het antwoord op: Ja! Het was een heel intensief, emotioneel en spannend traject, maar ik ben ontzettend blij met het resultaat. En mega trots op het doorzettingsvermogen en het enthousiasme van deze Golden Oldies!’

In Golden Oldies stelt presentator Ruben Nicolai een koor van dertig bejaarde Hagenezen samen om toe te werken naar een knallend concert in Carré. Niks geraniums, deze koorleden blazen met hun rockmuziek alles en iedereen van het podium. Ze duiken voor meer dan 100% in dit voor hun misschien wel laatste grote avontuur. Maar dit alles verloopt natuurlijk niet zonder slag of stoot.

Golden Oldies is in opdracht van BNN geproduceerd door Blazhoffski. Kijk voor de eerste beelden van het concert in Carré op de Golden Oldies Facebook.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 0356555321, marloes.van.grotel@bnn.nl