Hilversum,
13
november
2017
|
10:11
Europe/Amsterdam

GIJS SCHOLTEN VAN ASCHAT EN MAARTEN HEIJMANS TOEGEVOEGD AAN CAST KLEM

OPNAMES TWEEDE SEIZOEN DRAMASERIE KLEM VAN START

Gijs Scholten van Aschat en Maarten Heijmans zijn toegevoegd aan de cast van de BNNVARA dramaserie KLEM. De opnames voor het tweede seizoen zijn vandaag begonnen. Ook Ellen Parren en Edwin Jonker maken in het nieuwe seizoen hun opwachting naast hoofdrolspelers Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Het tweede seizoen van KLEM is naar verwachting in het najaar van 2018 te zien bij BNNVARA op NPO 1.

KLEM 2 gaat verder waar het eerste seizoen eindigde. Er kleeft bloed aan de handen van Hugo Warmond, directeur MKB van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit mogelijk had gehouden. Beiden proberen het verleden te begraven. Maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en last but not least, de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

Scenario: Frank Ketelaar | Personages en verhaallijnen: Frank Ketelaar & Robert Kievit | Regie: Frank Ketelaar, Albert Jan van Rees en Max Porcelijn | Producent: BNNVARA | Uitvoerend producent: Alexander Blaauw