07
maart
2016
|
09:47
Europe/Amsterdam

GIELS TALENTENJACHT, VAN SLAAPKAMER NAAR STADION

3FM-DJ GIEL BEELEN START EEN NIEUWE TALENTENJACHT

 

Niet weer een talentenjacht?! Zeker wel, maar na alle talentenjachten op tv wordt het hoog tijd om te gaan naar het platform waar de muziek plaatsvindt: online. In Giels Talentenjacht, de eerste online talentenjacht van Nederland, draait alles om de talenten en gebeurt alles ‘for the love of music’. Hoe werkt het? Iedereen, ongeacht leeftijd of muziekgenre, kan zich aanmelden voor Giels Talentenjacht door een video in te sturen waarop ze in hun slaapkamer een zelf geschreven liedje zingen. 

 

De eerste 100 talenten worden geselecteerd door Giel aan de hand van alle inzendingen die binnenkomen op gielstalentenjacht.nl. Deze talenten kunnen vervolgens mee doen aan verschillende muzikale Challenges. Alle filmpjes van de challenges worden online gezet zodat iedereen mee kan kijken. Op basis van viewtime en likes kiest Giel de winnaars en blijft er uiteindelijk een top 11, het elftal, over. 

 

Deze selectie wordt ondersteund door experts, coaches en youtubers. Net als in een echt elftal vallen er mensen af, maar komen er ook telkens weer nieuwe talenten bij. 

 

Er is geen auto of platencontract te winnen. Wel heel veel connecties in de scene, coaching, optredens in radio- en tv-programma’s zoals DWDD, Z@pp Live, 101Barz, Sterrenmuziekfeest, Dit is Domien!, optredens op poppodia en festivals. Het uiteindelijke doel? De talenten laten groeien van hun slaapkamer tot in een stadion!

 

Giels Talentenjacht vind je op gielstalentenjacht.nl

-------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie:

Maryam Sebbar, BNN-VARA afdeling Communicatie, maryam.sebbar@bnnvara.nl of (088) 6766444