Hilversum,
04
januari
2017
|
11:00
Europe/Amsterdam

GIEL GAAT RADIOSTUDIO UIT VOOR NIEUW LIVEPLATFORM ON STAGE

ON STAGE: LIVE-OPTREDENS EN INTERVIEWS DAAR WAAR HET GEBEURT

Aanstaande vrijdagavond pakt Giel Beelen tijdens zijn eerste uitzending van On Stage het stokje op waar hij het op 11 november tijdens zijn laatste ochtendshow liet liggen: met Douwe Bob live vanuit Het Paard van Troje in Den Haag. Dat is wat Giel vanaf nu elke vrijdag, zaterdag en zondag gaat doen: het land in trekken om in concertzalen en op festivals grote artiesten en nieuw talent uit binnen- en buitenland live vast te leggen. On Stage is niet alleen een radioshow maar een multimediaal platform met de beste interviews en optredens. On Stage is elke vrijdag, zaterdag en zondag van 19.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij de VARA op NPO3FM en van 21.00 tot 22.00 uur te zien op 101TV. 

“Ik heb er onwijs veel zin in!”, aldus Giel Beelen. “We gaan met On Stage de gaafste live sessies opnemen met artiesten uit binnen- en buitenland. Of Coldplay nou op dinsdagmiddag beschikbaar is voor een interview en een liedje live voordat ze in de Arena optreden, of dat we op zaterdagavond een uitzending maken vanuit 013 in Tilburg omdat dé nieuwste popsensatie daar een concert geeft; wij zijn erbij en zorgen ervoor dat de opnames via al onze kanalen op de mooiste manier worden uitgeserveerd. Wel gek om nooit meer vanuit de studio uit te zenden maar echt op de plekken waar het gebeurt. 

Voor de eerste drie shows zijn de eerste namen al bevestigd. Op zondag 8 januari is On Stage in de Mezz in Breda met Saybia, Call It Off en Drummakid. Zaterdag 7 januari zijn André Hazes Jr., Yung Internet en The Kik vanuit AFAS Live in Amsterdam te horen. En aanstaande vrijdag 6 januari start Giel vanuit Het Paard van Troje in Den Haag met JeBroer, Paul Sinha en Douwe Bob, waar mensen zich nog voor kunnen aanmelden op de Facebook-pagina. Giel gaat niet alleen zelf naar de plekken waar het gebeurt, maar laat liefhebbers ook langskomen om op locatie mee te genieten van zijn grote liefde: livemuziek.

Onstage is te volgen op:
· Facebook (www.facebook.com/onstagechannel )
· Instagram (www.instagram.com/onstagechannel )
· Twitter (www.twitter.com/onstagechannel )
· Snapchat (www.snapchat.com/add/GIELSsnap )
 
· YouTube (www. YouTube.com/onstagechannel)
· Online (www.3fm.nl/onstage )