28
oktober
2014
|
10:00
Europe/Amsterdam

GIEL APP WINT ZILVEREN LOVIE EN PEOPLES AWARD

EUROPESE ONDERSCHEIDING VOOR INTERACTIEVE RADIO-APP De Giel App is dubbel in de prijzen gevallen! De app van de ochtendshow Giel wint de zilveren Lovie Award 2014 en sleept dit jaar ook de The People's Lovie Award binnen. De Lovie Awards worden jaarlijks uitgereikt aan initiatieven die een bijzondere bijdrage leveren aan de Europese internetcommunity. Deze erkenning onderschrijft wederom het grote succes van de app, die in juni vernieuwd werd en al meer dan 60.000 keer is gedownload.

Via de app is de luisteraar direct op de hoogte van alle ontwikkelingen in de ochtendshow en kan men Giel gelijk van eigen input voorzien. Hij ontvangt alles wat de luisteraar inzendt en zal dit mogelijk direct gebruiken in zijn uitzending. De app bevat bovendien duizenden live optredens vanaf 'de Speelplaats' en playlisten die Giel speciaal voor de luisteraar maakt. De Giel-app is gratis te downloaden in de iTunes App Store en de Google Playstore.

Giel is iedere werkdag te horen van 06.00 tot 10.00 uur bij de VARA op 3FM. Voor meer gein en ongein over Giel download de nieuwe Giel-app, check giel.vara.nl of kijk op Twitter en Facebook.