Hilversum,
03
december
2018
|
14:59
Europe/Amsterdam

GERT VERHULST, ERIK VAN MUISWINKEL EN IRENE MOORS PANELLEDEN IN BNNVARA’S KOMISCHE ZONDAGAVONDSHOW STERKE VERHALEN

WAARGEBEURDE EN COMPLEET VERZONNEN VERHALEN MET SANNE WALLIS DE VRIES, PETER PANNEKOEK EN RICHARD GROENENDIJK

Lachend op de foto staan met een beruchte seriemoordenaar, heel hard je naam moeten schreeuwen elke keer als je door een tunnel rijdt en iedere ochtend verschillende emoties voor de spiegel oefenen die het beste passen bij je kleding. Waargebeurd of compleet verzonnen? In de nieuwe panelshow Sterke Verhalen nemen twee teams onder leiding van Sanne Wallis de Vries het tegen elkaar op om de waarheden van de leugens te onderscheiden. Teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk worden wekelijks bijgestaan door twee bekende panelleden. In de eerste aflevering zitten presentatrice Evi Hanssen en rapper Keizer in team Peter en Richard zijn team wordt versterkt door cabaretier Erik van Muiswinkel en acteur Rick Paul van Mulligen. Sterke Verhalen is vanaf 9 december, iedere zondag, om 21:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Door het stellen van slimme en tactische vragen proberen de teams in drie rondes de waarheden van de leugens te onderscheiden. Welk verhaal is onwaarschijnlijk, maar toch écht gebeurd? En wie kan zo goed bluffen dat iedereen het verhaal gelooft? De teams worden wekelijks ververst. Peter en Richard ontvangen verder dit seizoen ook Frank Evenblij, Emilio Guzman, Igmar Felicia, Patty Brard, Sander Lantinga, Jordy Dijkshoorn, Olcay Gülsen, Raymond van de Klundert, Victoria Koblenko, Dave von Raven, Irene Moors, Gert Verhulst, Imanuelle Grives, Diederik Jekel, Leonie ter Braak, Joël Broekaert, Kees Tol, Nynke de Jong, Martijn Fischer en Loretta Schrijver.

Sterke Verhalen is een coproductie van BNNVARA en Endemol Shine en gebaseerd op het oorspronkelijke Britse ‘Would I Lie To You’.

Voor meer informatie: BNNVARA Communicatie
Marloes van Grotel, 088-6766803 , Marloes.van.Grotel@bnnvara.nl