Hilversum,
03
april
2017
|
10:25
Europe/Amsterdam

GERARD EKDOM ZOEKT LEUKSTE OMA VAN NEDERLAND VOOR GRANNY AWARD

GERARD EKDOM ZET ALLERLEUKSTE, LIEFSTE, ACTIEFSTE EN BESTE OMA VAN NEDERLAND IN HET ZONNETJE

Natuurlijk is iedereen ervan overtuigd dat zijn of haar oma de leukste is, maar er kan er maar één de állerleukste zijn. Daarom start Gerard Ekdom een zoektocht naar de meest fantastische oma van Nederland en bekroont hij de winnares met de prestigieuze Granny Award. De leukste, liefste, beste en actiefste oma’s kunnen vanaf maandag 3 april tot en met vrijdag 7 april worden aangemeld via de website van Ekdom in de Ochtend. De Granny Award wordt uitgereikt op woensdag 19 april in het BNNVARA-programma Ekdom in de Ochtend tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Gerard Ekdom: “Oma's staan met vlag en rimpel vooraan in onze samenleving! Mijn oma was als een tweede moeder voor me. Niemand kon zo'n dikke pakkerd geven als zij. Oma's zijn lief en mogen nooit vergeten worden. Vandaar dat we 'The Granny Award' in het leven roepen! Meld jouw oma aan!”Uit alle inzendingen worden de vijf leukste oma’s gekozen.

De vijf genomineerden worden in de week van 10 tot en met 14 april één voor één verrast met een feestelijk bezoek van NPO Radio 2-dj Frank van ’t Hof. Na de bekendmaking van alle genomineerde oma’s, openen de stembussen op de
 website van Ekdom in de Ochtend. Stemmen op de leukste oma van Nederland kan tot en met dinsdag 18 april.