24
november
2015
|
12:14
Europe/Amsterdam

GERARD EKDOM GEEFT EEN GROOT WINTERFEEST VOOR LUISTERAARS

KERSTBOMEN, OPTREDENS, EEN SCHAATSBAAN EN STEVIGE ONTBIJTJES BIJ EKDOMS WINTER BBQ

Waarom op de zomer wachten om de BBQ aan te steken? Met een glühweintje in de sneeuw is het minstens zo lekker als op een zomerse dag. Dus lanceert Gerard Ekdom de Winter BBQ! Op vrijdag 11 december wordt de Parade in Den Bosch omgetoverd tot een winterwonderland met kerstbomen, schaatsbanen, vuurkorven en eetkraampjes. Omlijst met muziek, live-optredens, een rokende BBQ en een stevig ontbijt. Iedereen is van harte welkom! Ekdoms Winter BBQ is vrijdag 11 december live te horen van 6.00 tot 9.00 uur bij BNN-VARA op NPO Radio 2. Het evenement gaat daarna nog tot 12 uur door. Aanmelden kan via radio2.nl/ekdomindeochtend.

Gerard kan niet wachten tot hij in Den Bosch op het plein staat: “Ik ben gek op Kerst en ik ben gek op barbecueën. En dat kan nu eindelijk eens samen op één dag. The two most wonderful times of the year!”

De komende weken gaat de dj in zijn radioshow aan de slag om artiesten en andere acts te regelen voor de Winter BBQ. Wil je helemaal op de hoogte blijven? Volg Ekdom In De Ochtend dan op Facebook en luister iedere ochtend van 6.00 tot 9.00 uur naar Ekdom in de Ochtend bij BNN-VARA op NPO Radio 2.