01
november
2012
|
13:35
Europe/Amsterdam

GERALDINE KEMPER OP PAD VOOR 3 OP REIS

GERALDINE VERKENT DE EILANDEN CURAÇAO EN BONAIRE

Geraldine Kemper vliegt voor 3 op Reis naar de andere kant van de wereld. De BNN-presentatrice gaat naar de eilanden Curaçao en Bonaire. Daar geeft ze zich volledig over aan de zon, de zee en de feesten op Mambo beach. Ook duikt ze in de koloniale geschiedenis van de Nederlandse Antillen. Geraldine neemt de backpack tijdelijk over van Nicolette Kluijver, die nog even op zwangerschapsverlof is. Geraldine is vanaf zondag 4 november te zien in 3 op Reis om 19.55 uur bij BNN op 3.

Geraldine stilde haar reislust al eerder met 3 op Reis Summertime en is nu te zien in het langstlopende reisprogramma van BNN. Geraldine: ‘Summertime was al waanzinnig om te presenteren, maar voor 3 op Reis op pad is helemaal te gek. Op Curaçao heb ik me verdiept in de heftige geschiedenis, maar ook genoten van de supermooie stranden, de feesten en een waanzinnige diepzeeduik. Wat een mooi eiland!’

In 3 op Reis Summertime reisde Geraldine samen met Dennis Storm naar bekende vakantieplekken en steden over de hele wereld. Ook in Spuiten en Slikken op Reis ging ze de grens over, op zoek naar opmerkelijke verhalen over seks en drugs. Naast 3 op Reis is Geraldine de komende tijd te zien als verslaggever in Spuiten en Slikken.

Wil je inspiratie opdoen voor je volgende trip, ervaringen delen of afleveringen terugkijken? Check 3opreis.bnn.nl en volg ons op de 3 op Reis Facebook!

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl