Hilversum,
27
augustus
2018
|
15:10
Europe/Amsterdam

GERALDINE KEMPER NIEUWE PRESENTATRICE VAN JE ZAL HET MAAR ZIJN

INDRUKWEKKENDE PORTRETTEN VAN JONGE MENSEN MET EEN BIJZONDER LEVENSVERHAAL

Yesss! Je Zal Het Maar Zijn is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. In het BNNVARA-programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonder levensverhaal. Zo volgt ze in dit splinternieuwe seizoen jonge Nederlanders die buiten de gebaande paden leven en zich weinig aantrekken van de normen van de maatschappij, maar ook mensen die hun leven weer proberen op te pakken na een traumatische gebeurtenis. Ook neemt ze een kijkje bij mensen wier leven in het teken staat van schoonheid of die in de ban zijn van seks en macht. Geraldine ziet daarnaast hoe het is om onderdeel te zijn van een groep of om een bijzondere liefdesrelatie te hebben. Een nieuw seizoen van JZHMZ is vanaf 25 september iedere dinsdag om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Geraldine: 'Ik vind het een eer dat ik dit programma mag maken. Dit was altijd al een wens. Een kijkje nemen in het leven van verschillende mensen vind ik fascinerend. Iedereen heeft namelijk een eigen verhaal.' Geraldine maakt onder andere kennis met Floris die al twee jaar geen eten meer nodig heeft omdat hij leeft van licht. Ook spreekt Geraldine het 9-jarige topmodel Summer de Snoo, wiens jonge leven, naast school, volledig in het teken staat van modeshows en fotoshoots. En ze ontmoet Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor haar elf maanden oude zoontje Elfin in een familiedrama en leeft al twee jaar met dit verschrikkelijke trauma.

Van 2010 tot 2015 werd Je Zal Het Maar Zijn uitgezonden bij BNN met presentatrice Sophie Hilbrand. Na een stop van drie jaar krijgt Je Zal Het Maar Zijn een nieuwe start, met een nieuwe presentatrice en nieuwe portretten van mensen met een bijzonder levensverhaal.