Hilversum,
20
december
2018
|
14:34
Europe/Amsterdam

GERALDINE KEMPER EN JURRE GELUK PRESENTEREN 'LUST FOR LIFE TEST'

HOE VIEREN FAJAH LOURENS, KLAAS VAN KRUISTUM, PATTY BRARD EN ROY DONDERS HET LEVEN?

Hoe raak je het snelst je kater kwijt? Wat is het nut van guilty pleasures en seks? Waarom is een ritje in de achtbaan gezond en waarom is pingpong goed voor je hersenen? Geraldine Kemper en Jurre Geluk ontdekken hoe je alles uit het leven kunt halen en hoe je nog gelukkiger, gezonder én langer leeft in de Lust for Life Test. Samen testen ze presentator Klaas van Kruistum, presentatrice en tv-persoonlijkheid Patty Brard, personal trainer Carlos Lens, fitnessgoeroe Fajah Lourens, YouTuber Petrus, acteur Kasper van Kooten en stylist Roy Donders op gebied van gezondheid, eten, sport, lust en guilty pleasures. De BN’ers werken zich de eerste ronde in het zweet op een bureaufiets en eindigen in een polonaise. Wie tilt ter plekke 120 kilo, wie kookt het lievelingseten van de BN'ers en wie weet het best hoe je het leven in een feestje verandert? De Lust for Life Test is op donderdagavond 3 januari om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Geraldine Kemper: “De Lust for Life Test is een feestje om te presenteren. Het staat volledig in het teken van lol hebben en alles uit het leven halen. Dit is precies wat ik zelf altijd heb gedaan en nog steeds volop probeer te doen.”

Kijkers kunnen live meespelen via de NPO 3-app. Samen met de bekende Nederlanders en het publiek in de studio kom je in 25 vragen alles te weten over fitboys & fitgirls, party people, foodporn en ontspanning. Ook kun je samen met het studiopubliek vanuit de huiskamer meedoen met de hilarische fitness-les van Jurre. Vele filosofische adviezen, een wereldkampioen powerliften in de studio en Stef Ekkel en René Karst maken het feest compleet met hun hit ‘Liever te dik in de kist'. Vier het leven en maak als thuiskijker kans op een geweldige bureaufiets!