Hilversum,
25
januari
2018
|
13:12
Europe/Amsterdam

GERALDINE KEMPER EN CHRIS ZEGERS PRESENTEREN DE NATIONALE REISTEST

WILLIE WARTAAL, LAURA DIJKEMA, KAJ GORGELS EN ANDEREN TESTEN HUN REISKENNIS

Kun je volleyballen bij orkaankracht? Hoe gaat die verboden dans aan de andere kant van de wereld? En hoe smaakt de lokale lekkernij van testikels? Zeven bekende Nederlanders gaan deze en andere uitdagingen aan in de enige echte De Nationale Reistest. In 25 vragen testen zij hun kennis op het gebied van geografie, cultuur, do’s & don’ts, visa & feiten én communicatie op reis. Wie is aan het eind van de avond de reisexpert, en wie kan maar beter thuisblijven? De Nationale Reistest, gepresenteerd door 3 op Reis - presentatoren Geraldine Kemper en Chris Zegers, is op woensdag 7 februari om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

De deelnemende BN'ers zijn rapper Willie Wartaal, Miss Nederland Nicky Opheij, cabaretier Thomas van Luyn, volleybalster Laura Dijkema, YouTube-ster Kaj Gorgels, programmamaker Kees van der Spek en presentatrice Gerda Havertong. Naast terugblikken, vooruitblikken en hoogtepunten uit 3 op Reis, Trippers en andere reisprogramma’s zien we onder andere wereldkampioen freediving Jeanine Grasmeijer en wereldfietser Rick Creemers, de ‘cycling Dutchman’ die in twee jaar de wereld is rondgefietst.

De kijkers kunnen live meespelen via de NPO3-app en maken daarmee kans op twee vliegtickets naar Japan, Brazilië, Zuid-Afrika, Guatemala, Jamaica of… België.