23
juli
2013
|
15:55
Europe/Amsterdam

GERALDINE & KRAANTJE PAPPIE PRESENTEREN TWEEDE SEIZOEN THE NEXT MC

ZOEKTOCHT NAAR RAPPERS VANAF NOVEMBER TE ZIEN OP 101.TV

De succesvolle talentenshow The Next MC krijgt dit najaar een groots vervolg. Met een winnaar als D-Double ligt de lat dit jaar nog hoger. Maar volgens 101Barz-presentator en rapper Rotjoch loopt Nederland nog vol met vers raptalent. Samen met Negativ, Faberyayo en nieuwkomer in de jury Tim Beumers gaat hij op zoek naar rappers met scherpe lyrics en een dope flow. Jong of oud, man of vrouw, iedereen die droomt in rijmschema’s en punchlines uit z’n mouw schudt kan zich NU opgeven via www.thenextmc.nl

Rotjoch roept de rappers met de meeste skills en de grootste presence op zich aan te melden. Hij focust zich dit jaar op zijn rol als hoofdjurylid. ‘Tim Beumers is echt een oldschool mannetje. Hij is ervaren en uitgesproken en dat is dope. Yayo is heel laidback en Negativ was echt een bully. Als we nu geen eensgezindheid kunnen bereiken dan ben ik de man met de hamer.’ BNN-presentatrice Geraldine en hiphopartiest Kraantje Pappie maakten dit jaar samen de hit ‘Achtbaan’ en zullen nu als presentatieduo de rappers aan de (gouden) tand voelen.

101.TV, het snelste 24-uurs kanaal, is te ontvangen via digitale televisie of de site van 101.TV. Op de zender en via de site zijn eigen programma’s als 101Barz, Slome Sterren en BNN University te zien. Ook worden er (ingekorte) programma’s van BNN uitgezonden. 101.TV is ook te volgen op Facebook.

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Leonie Fransen, 035-6555320, leonie.fransen@bnn.nl