Hilversum,
24
augustus
2022
|
12:10
Europe/Amsterdam

GERALD ROETHOF, MILJUSCHKA WITZENHAUSEN, YVONNE KEULS E.A. IN NIEUW SEIZOEN ‘DE GEKNIPTE GAST’

Vanaf 2 september keert Özcan Akyol terug in zijn beroemde barbershop om bijzondere gesprekken te voeren met zijn gasten. In het zesde seizoen van ‘De Geknipte Gast’ nemen verschillende gasten plaats in de kappersstoel. Zo spreekt Eus onder anderen met strafrechtadvocaat Gerald Roethof, presentator en culinair expert Miljuschka Witzenhausen, singer-songwriter Nielson, operazangeres Francis van Broekhuizen, schrijfster Yvonne Keuls en mister Toppop Ad Visser. Eus voert openhartige gesprekken over het privéleven en de carrière van zijn gasten. ‘De Geknipte Gast’ is elke vrijdagavond vanaf 2 september om 21.10 uur bij BNNVARA op NPO 2 te zien.

Aflevering 1:

Strafrechtadvocaat Gerald Roethof maakte snel faam in de advocatuur. Op zijn 23e was hij al advocaat en een paar jaar later had hij zijn eigen kantoor. Al snel deed hij grote misdaadzaken en kreeg hij landelijke bekendheid. Zo is hij bijvoorbeeld de strafpleiter van Jos B. en verdedigt hij een van de verdachten van de moord op advocaat Derk Wiersum.  

Toch hebben zijn ambities een keerzijde. Door het vele en harde werken kon hij geen goede vader zijn voor zijn twee dochters en dat terwijl hij zelf uit een warm gezin komt. In ‘De Geknipte Gast’ praat hij voor het eerst over dit pijnpunt in zijn leven. Hij erkent dat hij er niet genoeg is geweest voor zijn dochters. En hoe hij, nu hij bijna 50 wordt, hoopt zijn fouten nog goed te kunnen maken.

Bekijk hieronder een fragment uit de eerste aflevering:

download
De Geknipte Gast - fragment