27
mei
2016
|
14:36
Europe/Amsterdam

FRANK VAN DER LENDE BREEKT GUINNESS WORLD RECORD

BNN/3FM-DJ BEZOEKT 21 CONCERTEN IN EEN WEEK

Hij heeft het geflikt! Met 21 concertbezoeken heeft BNN/3FM-dj Frank van der Lende het officiële wereldrecord ‘most attended concerts in one week’ te pakken. Hij verpulverde het oude record van Engelsman Richard Hulligan, die in 2009 vijftien concerten bezocht in één week. Voor het record was Frank non-stop bezig, want naast concerten bezoeken, maakte hij ook dagelijks tussen 16:00 en 18:00 uur zijn radioprogramma Frank<3 bij BNN op NPO 3FM.

Frank: “Wat een fantastische week was dit. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat live muziek zien en horen. Wat een genot! Ik ben moe maar fucking voldaan. En niks geen geluier, dit weekend ga ik gewoon weer naar het Dauwpop festival.”

Frank bezocht afgelopen week concerten van ondermeer Bryan Adams, Mumford and Sons, een appeltaartconcert, 5 Seconds of Summer en een Orgelpauzeconcert. Vanmiddag sloot hij de reeks af met een optreden van Son Mieux in De Vorstin. De officiële goedkeuring volgt zoals gebruikelijk pas over enige tijd, als de juryleden van Guinness al het bewijsmateriaal hebben gecontroleerd.

Frank<3 is elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te beluisteren bij BNN op NPO 3FM. Voor meer informatie over Frank<3 check je frank.bnn.nl of volg je hem op Facebook of Twitter.


Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Maryam Sebbar, 088-6766444, maryam.sebbar@bnnvara.nl