04
september
2013
|
15:46
Europe/Amsterdam

FLOORTJE VAN AMSTERDAM NAAR ALASKA IN 3 OP REIS

OOK DENNIS, NICOLETTE, PATRICK, GERALDINE, CHRIS EN KATJA OP REIS

Lang genoeg thuis geweest, de presentatoren van 3 op Reis pakken hun backpacks weer! Floortje Dessing maakt per boot, auto en trein een lange reis van Amsterdam naar Alaska. Vanuit Nederland pakt ze een containervrachtschip naar New York. Na elf dagen met de mannen op zee reist ze vanuit the Big Apple over land door naar haar eindbestemming Alaska. 3 op Reis is vanaf zondag 8 september tot aan de zomer van 2014 wekelijks om 19.55 uur te zien bij BNN op 3. Vanaf januari komt het nieuwe BNN-reisprogramma van Floortje op Nederland 1 daar nog eens bij.

Floortje: ‘Het is ieder jaar een cadeau om op reis te mogen voor dit programma. Dit seizoen is nog specialer omdat ik er vorig jaar vanwege mijn ziekte een tijd uit ben geweest. Des te blijer ben ik om er een heel seizoen tegenaan te gaan, voor twee programma’s tegelijk!’

Naast Floortje gaan er dit jaar nog zes presentatoren op pad. Dennis Storm is nog lang niet klaar met Europa. Hij ontdekt Leuven, Liechtenstein, Moldavië en Oekraïne en Italië. Ook gaat een lang gekoesterde droom van hem in vervulling: een reis naar India. Nicolette Kluijver neemt een paar relaxte weekendtrips voor haar rekening, terwijl Geraldine Kemper de festivals Tomatina en AfricaBurn bezoekt. Chris Zegers neemt de kijkers mee door de ongerepte natuur van Nieuw Zeeland en Canada en Patrick Lodiers bezoekt Kameroen. Later in het seizoen gaat ook Katja Römer-Schuurman op reis voor het programma.

Het nieuwe seizoen begint ook online keihard met een spiksplinternieuw blog! Vanaf nu kun je op blog.3opreis.nl terecht voor alle reisnieuwtjes, bijzondere reisweetjes en de beste reistips. Ook vind je hier alle bestemmingen, tips, foto’s en backstagefilmpjes.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl