Hilversum,
04
februari
2019
|
12:20
Europe/Amsterdam

FIRST DATES HOTEL OPENT ZONDAG 10 FEBRUARI HAAR DEUREN IN NEDERLAND

We mogen al een aantal seizoenen meegluren met de eerste dates van dappere vrijgezellen in het programma First Dates, maar kunnen de singles de liefde nóg meer laten opbloeien als ze langer de tijd hebben om elkaar te leren kennen? Dat gaan we zien, want het First Dates Hotel opent haar deuren in Nederland!

In het nieuwe BNNVARA-programma First Dates Hotel checkt een uitgebreide selectie singles in, in een romantisch hotel, met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner. De singles gaan op blind date en leren elkaar in en rond het hotel beter kennen. Slaat de vonk over? Dan gaan de gasten de volgende dag op een tweede date. Oude vertrouwden barman Victor, maître Sergio en serveersters Kelly en Fleur zorgen er in het First Dates Hotel weer voor dat de singles zich op hun gemak voelen en dat hen niets te kort komt. Daarnaast zorgen nieuwkomers receptionist Ricardo en bell boy Tobias dat alles goed verloopt, zodat de gasten zich zorgeloos op elkaar kunnen storten. Hoe snel slaan de vlinders toe in deze nieuwe, sprookjesachtige setting? En geven de singles de liefde een kans door voor een tweede date te kiezen?

First Dates Hotel is vanaf zondag 10 februari iedere zondag om 20.55 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

In de eerste aflevering zien we onder anderen de 75-jarige weduwe Margrit, die het avontuur aan durft te gaan en voor het eerst in haar leven op date gaat. Ze wil niets liever dan weer leuke dingen doen, samen met een gezellige man. Daarnaast zien we de 44-jarige Debbie die zoveel van honden houdt, dat ze van honden uitlaten haar baan heeft gemaakt. Naast een vrouwelijke, sportieve vrouw zoekt ze dan ook een echte dierenliefhebber. Ook de excentrieke 32-jarige Mounsiff hoopt zijn droomvrouw te vinden. Hij is op zoek is naar een vrolijke dame die lekker in haar vel zit. Zullen zij hun soulmate ontmoeten in het First Dates Hotel?

Download hieronder de eerste beelden:

Promo First Dates Hotel.mp4 107.99 MB