25
juni
2013
|
10:56
Europe/Amsterdam

FILEMON OP WERELDBEROEMDE BUNNY RANCH

SPUITEN EN SLIKKEN OP REIS START MET SPECIAL OVER PROSTITUTIE VS

Filemon Wesselink trapt het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken Op Reis af met een special over prostitutie in Amerika. Zoals zoveel zaken in de VS zijn er ook op dit gebied grote tegenstellingen. Filemon logeert een paar dagen bij de vrijpostige hoeren van de beroemde Bunny Ranch, waar het oudste beroep ter wereld volledig legaal mag worden uitgeoefend. Maar op slechts een half uur rijden van dit bordeel ligt het plaatsje Reno, waar prostitutie streng verboden is. De politie laat Filemon zien hoe ze door middel van uitlokking hoeren en hun klanten op heterdaad betrappen en publiekelijk te schande maken. Het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken Op Reis is vanaf 7 juli iedere zondag om 22.15 uur te zien bij BNN op 3.

Filemon kijkt zijn ogen uit in Amerika: ‘Eerlijk is eerlijk: in het wereldberoemde bordeel Moonlight Bunny Ranch pakken ze het goed aan. Als je dan toch naar de hoeren wilt...’ De BNN-presentator ontmoet de ervaren Airforce Amy die op de Bunny Ranch is geboren, maar ook de nog onervaren Mia die als trainee haar eerste stappen in de wereld van prostitutie zet.

In Spuiten en Slikken Op Reis gaan vier BNN-presentatoren de grens over om confronterende reportages te maken over seks en drugs. Nieuwkomer Tim Hofman bezoekt onder andere Oeganda, waar veel expats en vrijwillers op zoek zijn naar de ‘blacksperience’ in het bruisende nachtleven. Nicolette Kluijver ziet in Athene de verwoestende werking van de spotgoedkope, maar extreem verslavende drug Sisa. Geraldine Kemper is in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Zij kijkt of de hasjdampen uit de hippietijd helemaal zijn opgetrokken, of dat er her en der toch nog wat blowers zijn blijven hangen.

Check hier de trailer van het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken Op Reis. Al het seks- en drugsnieuws van vind je op spuitenenslikken.bnn.nl.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?

Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 0356268913, thijs.verheij@bnn.nl