17
april
2013
|
14:00
Europe/Amsterdam

ERIC CORTON MET VROUWELIJK TALENT NAAR ARNHEM

TWEEDE EDITIE THAT’S LIVE XL MET QEAUX QEAUX JOANS, YORI SWART EN KRIS BERRY

BNN/3FM-presentator Eric Corton heeft het voor elkaar: een optreden met alleen maar vrouwelijke artiesten. Tijdens de tweede editie van That’s Live XL in popzaal Luxor Live in Arnhem spelen er acht Nederlandse, vrouwelijke talenten die een podium verdienen. Qeaux Qeaux Joans, Yori Swart, Kris Berry, Fridolijn van Finn Silver, Lavalu, Celine Cairo, Sofie Letitre en Cato van My Baby spelen elkaars nummers en slaan de handen ineen voor een paar bijzonder covers om een unieke editie van That's Live XL neer te zetten. That’s Live XL vindt plaats op dinsdag 28 mei van 20.00 tot 23.00 uur in Luxor Live in Arnhem. De uitzending van het concert is zaterdag 1 juni tussen 18.00 en 20.00 uur te horen in That’s Live bij BNN op 3FM.

Volgens Eric is er in de media veel te weinig aandacht voor het frisse, vrouwelijke talent dat er in Nederland rondloopt. Eric: ‘Vandaar dat wij al die talenten maar eens met elkaar in één programma stoppen en een creatieve ontploffing organiseren waar niemand omheen kan!’ Het idee is ontstaan toen Qeaux Qeaux Joans en Yori Swart Eric via Twitter duidelijk maakten dat het de hoogste tijd werd om hun vriendin Kris Berry uit te nodigen voor zijn radioprogramma That's Live op 3FM. Direct ontstond het plan om ze samen langs te laten komen en werden nóg vijf muzikale vriendinnen opgetrommeld die wat Corton betreft een podium verdienen.

Kaarten voor That’s Live XL in Luxor Live in Arnhem zijn te koop via de BNN-shop voor 6 euro per stuk. That’s Live is de wekelijkse radioshow van Eric Corton, iedere zaterdag van 18:00 uur tot 20:00 uur op 3FM vanuit de BNN-bar in Hilversum. Voor fans is het bijwonen van That’s Live dè kans om hun favoriete artiest of band van dichtbij mee te maken en zelfs te ontmoeten. In de bar zijn maar negentig mensen te gast, dus staat iedereen op de voorste rij. Eens in de zoveel tijd pakt Eric groots uit en organiseert hij een That's Live XL editie. Vanaf een andere locatie dan de BNN-bar, met meer acts en meer plek voor bezoekers. Artiesten die in de ruim elfjarige geschiedenis te gast zijn geweest zijn onder andere Chris Cornell, Alicia Keys, Snow Patrol, Keane, Amy Winehouse, P!nk, Kings of Leon en Queens of the Stone Age. Alle info over het radioprogramma en de optredens van That’s Live zijn te vinden op thatslive.bnn.nl.


Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie?
Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl